Icoon

Innoveren in Smart Maintenance

Het versterken van het innovatief vermogen van de maak- en onderhoudsindustrie. Het zijn immers niet de grootste of sterkste bedrijven die overleven, maar de bedrijven die zich het best weten aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Techport ondersteunt bedrijven door middel van verschillende activiteiten, waarbij de focus ligt op Smart Maintenance.

Techport werkt aan innovatie op basis van een innovatiefunnel.

Inspiratiesessies

Het inspireren van Techport bedrijven en scholen door themabijeenkomsten te organiseren met aansprekende sprekers over specifieke technologische en bedrijfsmatige onderwerpendie aanzetten tot of inspireren tot innoveren.

Meer informatie

Innovation Tribe

Werk met een diverse groep aan de oplossing van je technische probleem.

Meer informatie

Subsidiemogelijkheden Innoveren

Voor bedrijven die willen innnoveren met een dienst of product zijn er diverse subsidieregelingen beschikbaar, zowel europees, landelijk, regionaal als lokaal.

Meer informatie

Fieldlab Smart Maintenance

Samenwerken aan 100% voorspelbaar onderhoud van installaties in de maak- en procesindustrie. Dat doen de partners van het Fieldlab Smart Maintenance. Inzetten op Smart Maintenance is een slimme zet die bijdraagt aan een betere productie, kwaliteit en concurrentiepositie. Het Fieldlab wordt...

Meer informatie

Challenges – Accelerator programme

Samen met GO!NH werken we aan het versnellen van innovatie bij mkb-bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën in het netwerk van Techport.

Meer informatie

Tiny Machine Learning

Tiny Machine Learning is draadloos, goedkoop, veilig en eenvoudig! Zo kun je direct starten met ‘het plakken van sensoren’ op assets. Hiermee kan je voorspellend onderhoud uitvoeren waarmee je kosten bespaart en je efficiëntie verhoogt.

Meer informatie

Innovatieprojecten

Ontwikkelen van meer innovatiekracht bij het mkb door te ondersteunen bij het opstellen van een projectplan inclusief voorstel voor (co)financiering.

Meer informatie
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op