Fieldlab Smart Maintenance

Het Fieldlab Smart Maintenance Techport is dé proeffabriek voor slim onderhoud waar bedrijven samenwerken, testen en experimenteren. 

Zowel in de proeffabriek als in echte productieomgevingen wordt een brede range aan sensoren getest, data samengebracht en geanalyseerd. Het Fieldlab Smart Maintenance Techport werkt aan 100% voorspelbaar onderhoud van installaties in de maak- en procesindustrie. 


Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gerik ten Berge.

Opleidingen

De kennis die we op doen in het Fieldlab Smart Maintenance gebruiken we voor het ontwikkeling van opleidingsmateriaal op verschillende niveaus. Zowel voor leerlingen als voor onderhoudsprofessionals.

Meer informatie

Smart Industry

Smart Industry stimuleert bedrijven om slimme technologie en digitalisering toe te passen en zo nieuwe businesskansen te creëren. Met de resultaten uit de verschillende projecten draagt het Fieldlab Techport bij aan de landelijke smart industry agenda.

Meer informatie

Netwerken en kennisdelen

Als partners van het Fieldlab en de netwerkorganisatie Techport is er toegang tot state of de art kennis over Smart Maintenace.

Meer informatie

Partners en co-financiering

Het Fieldlab Smart Maintenance Techport brengt verschillende partijen met ieder hun eigen expertise samen.

Meer informatie

Innovatieprojecten

Door middel van innovatieprojecten doen partners in het Fieldlab proeven om onderhoud voorspelbaar te maken.

Meer informatie

Proeffabriek

Testen zonder de productie te verstoren en zonder risico op beschadiging van de productielijn? In de proeffabriek van het Fieldlab Techport Smart Maintenance is het mogelijk.

Meer informatie