Innovation Centre

De activiteiten van Techport komen samen in het Techport Innovation Centre; een ontwikkel- en ontmoetingscentrum voor de technici van de toekomst, bedrijven, onderwijs en overheid en dé plek voor innovaties van de maakindustrie. Het TPIC is gehuisvest in het Nova College Scheepvaart in IJmuiden. Op deze pagina vind je de activiteiten en programma’s die in en vanuit het Techport Innovation Centre worden georganiseerd.

Broedplaats, flexplekken, workshopruimtes en expertise

In het Techport Innovation Centre is ruimte voor bedrijven en organisaties die willen samenwerken aan de verduurzaming van de regio

Meer informatie

Innovatievouchers

De provincie Noord-Holland stelt innovatievouchers beschikbaar waarmee mkb- en mid-cap bedrijven (met een bedrijfsomvang tot 499 medewerkers) laagdrempelig een innovatieproject kunnen starten bij de Noordhollandse fieldlabs, waaronder Techport. Het doel van de vouchers is om bedrijven te helpen...

Meer informatie

Learning Communities

Rondom de thema's Sustainable Industry en Smart Energy worden verschillende learning communities georganiseerd. De leden van deze communities komen kennis brengen en halen en inspireren elkaar.

Meer informatie

Techport Green Incubator

Een gratis incubatieprogramma voor mkb'ers, startups of scale-ups die willen bijdragen aan een duurzame en gezonde wereld.

Meer informatie

Fieldlab Smart Energy

De doelstelling van Fieldlab Smart Energy is om slimme (nieuwe) digitale technologieën (smart sensoring en tiny machine learning) die een bijdrage kunnen leveren aan schonere en slimmere bedrijfsprocessen, meer toegankelijk te maken voor het mkb-bedrijfsleven.

Meer informatie

Innovation Tribes

Werk met een diverse groep aan de oplossing van je technische probleem.

Meer informatie