Techport Innovation Centre

In de toekomst komen de activiteiten van Techport samen in het Techport Innovation Centre. Een ontwikkel- en ontmoetingscentrum voor de technici van de toekomst, bedrijven, onderwijs en overheid: dé plek voor innovaties van de maakindustrie.

Gezocht: Innovatiemakers

Heb jij interesse om mee te denken over de invulling van het Techport Innovation Centre en wil jij zo je stempel drukken op de innovaties die worden gestart binnen de maak- en onderhoudsindustrie? Meld je dan nu aan.

Meer informatie

Aantrekkelijke plek in de IJmond

Met het Techport Innovation Centre creëert Techport voor de IJmond een aantrekkelijk plek om te studeren, te werken, te ondernemen en te innoveren. Een plek voor bedrijven en scholen in de Metropoolregio Amsterdam en daarbuiten om in multidisciplinaire teams, samen te werken.

Meer informatie

Hoe werkt het?

In het Techport Innovation Centre werken innovatieteams. Innovatieteams bestaan uit talentvolle studenten, slimme onderzoekers, ambitieuze ondernemers en inspirerende docenten. De teams werken in een afgebakende periode van 3 tot 36 maanden actief aan bijvoorbeeld een nieuw product of dienst.

Meer informatie
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op