Icoon

Werken in de duurzame industrie

Techport streeft ernaar om in de arbeidsmarktregio IJmond-Zuid-Kennemerland dé plek te zijn voor werkgevers in de duurzame industrie die op zoek zijn naar technische medewerkers. We stimuleren en ondersteunen innovatieve manieren van werven, matchen, behouden en opleiden van medewerkers.

Servicepunt Techniek Techport

Voor het werven en behouden van mensen voor de maak- en onderhoudsindustrie

Meer informatie

Techport Techniektuin

De Techniektuin IJmond laat nieuwe instromers daadwerkelijk starten in een technisch beroep. Techniektuin IJmond is een samenwerking van Techport, WerkgeversServicePunt ZKIJ, het NOVA College in Beverwijk en tien bedrijven uit de regio met als belangrijkste doel om mensen die momenteel een...

Meer informatie

Techhelden

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, mooi werk, leuke collega’s en een goed salaris? Wil je werken bij één van de innovatieve Techport-bedrijven waar mensen centraal staan? Dan zijn Blok Systems Supply, Facta, Optimum Elektrotechniek, Hoogewerf en KUUK op zoek naar jou!

Meer informatie

Strategisch HR voor het mkb

Strategisch HR heeft als doel om het werven en het behouden van arbeidskrachten voor de techniek en de energietransitie in de IJmond regio te verbeteren.

Meer informatie