Techhelden

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, mooi werk, leuke collega’s en een goed salaris? Wil je werken bij een van de innovatieve Techport-bedrijven waar mensen centraal staan? Dan zijn Blok System Supply, Facta Elektrotechniek en Facta Rotating, Hoogewerf Engineering en KUUK op zoek naar jou!

Samen gaan we kijken naar wat je nodig hebt
Techport vindt iedereen die in de techniek werkt of wil werken een held! Waarom? Omdat je belangrijk werk doet om de IJmond-regio draaiende te houden, want de vraag naar technisch personeel is groot. Samen met jou gaan de bedrijven kijken wat er bij je past en wat je nodig hebt om je nieuwe werk uit te voeren. Is om- of bijscholing nodig, dan wordt een opleidingstraject op maat geboden. Wil je graag in de techniek werken, dan is Techhelden de plek voor jou!

Voor wie is Techhelden interessant?
Techhelden is interessant voor iedereen die in de IJmondse techniek wil werken. Of je nu wel of geen baan hebt, of je nu wel of geen ervaring hebt, dat is niet belangrijk. Wat telt is dat je interesse hebt in techniek, dat je gemotiveerd bent en in de IJmond-regio woont. Spreekt dit je aan? Wacht dan niet langer, neem contact op met een van de bedrijven en word een Techheld!

It’s a match
Als jij en een van de vijf deelnemende bedrijven matchen, dan ga je daar aan het werk. Mocht na een tijdje blijken dat je niet op je plek zit, dan ga je bij één van de andere bedrijven aan de slag. Het streven is om jou binnen de techniek te houden. De samenwerking is gericht op jouw perspectief, jouw talent, waar of wat dat dan ook is, het gaat om jouw potentie in combinatie met de behoefte van de bedrijven.

Bij welk bedrijf kun je aan de slag?
Er doen op dit moment vijf bedrijven mee met Techhelden. Hieronder vind je meer uitleg over wie zij zijn en hoe je contact met ze kunt opnemen:

Blok System Supply  
Blok System Supply B.V. bouwt, ontwikkelt en distribueert machines- en (sub)samenstellingen voor klanten wereldwijd. In een team van meer dan 35 gekwalificeerde collega’s wordt gewerkt aan de optimalisering van de volledige ‘Supply Chain’ voor de producten van hun klanten. Je kunt contact opnemen met: Martijn Witteveen (06-12295002).

Facta Elektrotechniek 
Facta Elektrotechniek is gespecialiseerd in het aanleggen, inspecteren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Dit omvat installatietechniek, verlichting, besturingspanelen, verdelers, data, frequentieregelaars en NEN3140 inspecties. Of het nu gaat om een stop bij een raffinaderij, proactief onderhoud bij een zuivelfabriek of het verhelpen van een storing bij de bloedbank; Facta Elektrotechniek lost het op! Je kunt contact opnemen via: vacatures@facta.nl

Facta Rotating 
Facta Rotating is specialist op het gebied van revisies, reparaties, service en onderhoud van rotating equipment. Denk hierbij aan service en onderhoud van pompen, tandwielkasten, elektromotoren en appendages. Via vacatures@facta.nl kun je contact met ze opnemen om je mogelijkheden te bespreken.  

 

 

Hoogewerf Engineering  
Hoogewerf Engineering adviseert, ontwikkelt en realiseert duurzame en toekomstgerichte maatwerkoplossingen op het gebied van elektrotechniek en automatisering. Je kunt contact opnemen met: Marcel Tuip (06-23713680).

KUUK  
KUUK maakt de wereld graag mooier. Ze zorgen voor de (her)inrichting van bedrijventerreinen en openbare ruimtes, van ontwerp en realisatie tot en met het onderhoud. Ze geloven in de kracht van hun mensen en stimuleren iedereen om uit te blinken in wat ze goed kunnen. Je kunt contact opnemen met Roos Braams (06-15671971 / r.braams@kuuk.nl).

 

Je werkzaamheden
In het begin zal je veel onder begeleiding werken en afhankelijk bij welk bedrijf je gaat werken, zal je uiteindelijk ook zelfstandig gaan werken of in een team.

Na een korte inwerkperiode ben je bij een van deze bedrijven in staat om:
– montage- en/of servicewerkzaamheden te verrichten;​
– halffabricaten of complete eindproducten, zowel elektronisch als mechanisch, te monteren; ​

Bekijk de video’s van de bedrijven om een nog beter beeld van ze te krijgen!