Techport Technologieweek

Jaarlijks organiseert Techport voor meer dan 5000 leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs de Techport Technologieweek. Door middel van workshops, gastlessen en bedrijfsbezoeken laten we zien dat de techniekwereld heel breed, uitdagend en toekomstproof is. Bekijk voor een indruk de aftermovie van vorig jaar.

Editie 2024

Ook in 2024 organiseren we een Techport Technologieweek! Dan staat de week van 7 tot en met 11 oktober 2024 volledig in het teken van het enthousiasmeren voor werken en leren in de techniek voor zowel groep 6, 7 en 8 van de basisschool, als voor de onder- en bovenbouw van het voortgezet onderwijs.

Ben je een school voor het primair of voortgezet onderwijs en wil je informatie over de Techport Technologieweek?
Of ben je een bedrijf en wil je meer weten over de mogelijkheden om een workshop te geven?
Neem dan contact op via technologieweek@techport.nl.

Hieronder vind je meer informatie over de programma-onderdelen.
Klik op het onderdeel van jouw interesse en je vindt meer informatie en aanmeldmogelijkheden.

Primair onderwijs

Al op jonge leeftijd willen we kinderen de veelzijdigheid van techniek en technologie laten zien. Voor groep 6 & 7 bieden we een workshop op school aan. Groep 8 gaat naar Sporthal De Walvis voor vele gave workshops.

Meer informatie

Ouders groep 7 en 8

Op donderdagavond kunnen ouders en kinderen leuke workshops doen en zo een goed beeld krijgen van technische opleidingen en beroepen.

Meer informatie

Voortgezet onderwijs

Met Tech Your Talent on Tour gaat de onderbouw langs inspirerende bedrijven. Met de Hackaton Smart Maintenance gaat de bovenbouw een oplossing bedenken voor een uitdagende case uit het bedrijfsleven.

Meer informatie

Bedrijven

We willen leerlingen en studenten laten zien hoe veelzijdig en interessant een baan in de techniek is. Misschien straks wel bij jouw bedrijf. Tijdens de Technologieweek zijn er voor bedrijven verschillende mogelijkheden om mee te doen.

Meer informatie