Bedrijven

Zonder deelnemende bedrijven geen Techport Technologieweek! Want uiteindelijk gaat het er natuurlijk om de leerlingen en studenten te laten zien hoe veelzijdig en interessant een baan in de techniek is. Tijdens de Technologieweek zijn er voor bedrijven verschillende mogelijkheden om mee te doen.

Tech Your Talent on Tour

Ontvang leerlingen in jouw bedrijf

Op woensdag 9 oktober 2024 organiseren we de Tech Your Talent on Tour, waarbij leerlingen van de 2e klas van het voortgezet onderwijs (13/14 jaar) op bezoek gaan bij inspirerende technische bedrijven. Vanuit de scholen is er veel interesse voor de tour; jaarlijks worden zo’n 700 tot 800 leerlingen aangemeld voor de bedrijfsbezoeken.

Inspireer jij ook de (jouw?) medewerkers van de toekomst?
Meld jouw bedrijf dan aan.

Hackathon Smart Maintenance

Laat leerlingen werken aan een casus

Op dinsdag 8 oktober gaan leerlingen van de 3e klas vmbo en 4e klas havo (5/16 jaar) tijdens de Hackathon Smart Maintenance aan de slag om binnen een paar uur Smart Maintenance oplossingen te bedenken voor échte casussen uit het bedrijfsleven.

Heeft jouw bedrijf een uitdagende casus?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsworkshop

Verzorg een workshop tijdens PET IJmond

Op 9, 10 & 11 oktober 2024 komen leerlingen van groep 8 (11/12 jaar) van meer dan 60 scholen vol enthousiasme diverse workshops volgen. Brengt jouw bedrijf deze leerlingen via een leuke workshop in contact met een van de 7 werelden van techniek?

Mail ons voor meer informatie.