Icoon

Servicepunt Techniek Techport

De Techport regio heeft de ambitie om de eerste groene industriezone ter wereld te worden. Bedrijven staan daarom te springen om nieuwe vakkrachten. Servicepunt Techniek Techport biedt een platform om mensen te werven en te behouden voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Heb jij een bedrijf waar ze out-of-the box denken? Meld je dan aan. Samen proberen we de kandidaten voor jou te vinden die ‘willen’ werken in de techniek.

Vijver met technische vakkrachten vergroten

Wacht jij op die ene beste vakkracht die misschien bij jou instroomt of werk je met ons mee om mensen te werven, om te scholen en jouw bedrijf te leren kennen? Techport kan je helpen om stappen te zetten voor meer instroom op specifieke beroepen.

Meer informatie

Talent behouden voor techniek

Moet jij helaas mensen afwijzen die interesse hebben getoond voor jouw bedrijf? Is de persoon die je hebt aangenomen toch niet geschikt? Past de cultuur van het bedrijf niet? Of is het opleidingstraject die je hebt bedacht niet realiseerbaar? Wil je deze persoon wel behouden voor de sector?

Meer informatie

Tijdelijke vakkrachten van buiten

De ambitie is meer statushouders gericht aan de slag te krijgen buiten de Europese Unie. De tijdelijke vakkrachten van buiten vullen op korte termijn de tekorten in. Met het aantrekken van talent van buiten lossen we de ernstigste tekorten op.

Meer informatie

Be an Engineer

Durf je dit aan? Kandidaten zonder technische vooropleiding omscholen naar de techniek? Techport en beanengineer werken samen om gemotiveerde kandidaten in contact met bedrijven te brengen.

Meer informatie
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op