7 maart 2023

PD Personeel

Het tekort aan personeel loopt flink op. Voor werkgevers betekent het dat er potentieel veel onvervulde vacatures zijn. PD personeel brengt werkgevers en kandidaten in de techniek samen. Naast de benodigde competenties moet een kandidaat ook passen in de bedrijfscultuur of kunnen meewerken aan de ambities van een bedrijf.  

Omdat PD Personeel beschikt over een groot netwerk van beschikbare, potentiële kandidaten (MBO, HBO en WO) helpen zij bedrijven naast werving ook met het oplossen van andere personeelsvraagstukken zoals vergrijzing, wijziging wetgevingen of uitstroom. PD Personeel is gespecialiseerd in het werven van technisch personeel in de sectoren; installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek en bouwkunde.  

Waarom partner?

Robert te Riele (Business manager): “De problemen op de (technische) arbeidsmarkt kennen wij allemaal. Er zijn de afgelopen jaren veel mooie en goede initiatieven genomen, denk bijvoorbeeld aan internationaal remote werken, binnenhalen van kennismigranten en investeren in de jeugd. Dit laatste vinden wij enorm belangrijk en ondersteunen hierin graag Techport.  
Want laten wij eerlijk zijn; alle vormen van techniek vind je aan het Noordzeekanaal en bieden voor iedereen mogelijkheden. De ambities van ons sluiten goed aan bij die van Techport; innovatie, duurzaamheid, samenwerken en een sterke technische arbeidsmarkt.”   

Contactgegevens

Website: www.pdpersoneel.nl 

Contactpersoon: Robert te Riele (06-81519197)