17 december 2023

EnergyKoNneX

Energiebesparing en bedrijfszekerheid combineren met gemak en inzichten in het energieverbruik dat is waar EnergyKoNneX voor staat. Wij bieden slimme energieoplossingen door energiemanagement met energieopslag te combineren. De kracht zit in het integrale ontwerp. 

Helpen met energiebesparingen en bedrijfszekerheid
Wij dragen bij aan de verduurzaming en de energietransitie door het bieden van zakelijke batterij- en energiemanagement oplossingen waardoor iedereen zijn opgewekte energie kan opslaan. Hierdoor kun je onafhankelijk en zelfvoorzienend zijn en een eerlijke prijs voor je stroom betalen. En is er een stroomstoring? Je batterij neemt het over, dus je bedrijf gaat gewoon door. 

Inzicht, gemak en besparing
We focussen primair op MKB en middelgrote maakbedrijven. Ons aanbod batterijsystemen in combinatie met energiemanagement kan deze bedrijven helpen met bedrijfszekerheid en forse energiebesparingen. Het startpunt is altijd een energiemeting om te kijken waar we energiemanagement op in moeten zetten. Inzicht, gemak en besparing zijn de sleutelwoorden die in elk ontwerp naar voren komen. 

Waarom partner van Techport?
Als partner van Techport streven we naar actieve samenwerking en kennisdeling. Via Techport willen we vroege-stadium innovaties verder ontwikkelen samen met onderwijsinstellingen en andere innovatieve bedrijven. In de interactie tussen onze activiteiten en die van andere bedrijven verwachten we verdere vernieuwingen te realiseren. Daarnaast willen we een actieve bijdrage leveren aan bedrijfscontinuiteit van maakbedrijven in de regio IJmond. We hopen via Techport contact te leggen met bedrijven die we kunnen ondersteunen bij het analyseren van hun energiestromen en het implementeren van geschikte energieopslag- en managementoplossingen.

Contactpersoon
Duncan Smith