Digitaaleon

Deze week heeft Theo Koster het officiële Techport partnerbord overhandigd aan Sander Kollerie, eigenaar van het bedrijf Digitaaleon in IJmuiden. Wij zijn blij dat deze nieuwe digitale partner Techport komt versterken. 

Voldoende instroom blijven creëren voor technische beroepen, dat is de voornaamste reden dat Digitaaleon Partner is geworden van Techport. Sander: “De komende jaren hebben wij steeds meer mensen nodig in de techniek. Met onze kennis en kunde proberen wij een bijdrage te leveren als partner van Techport.”

Naast kennis biedt Digitaaleon ook stageplekken voor studenten. Het is belangrijk om werken in de techniek te blijven stimuleren en dat biedt ook garantie dat we de komende jaren voldoende kundige medewerkers houden binnen ons bedrijf. Deze kennis is erg belangrijk! Want Digitaaleon zorgt ervoor dat bedrijven volledig inzicht krijgen in bedrijfsprocessen via uitgebreide BI-oplossingen. Daarnaast helpen zij met het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van low-code oplossingen en maatwerksoftware.

Sander: “Wij helpen bedrijven zo efficiënt mogelijk te werken. Ben je bijvoorbeeld binnen jouw bedrijf veel tijd kwijt aan het bijhouden van Excel-lijsten of het overtypen van gegevens tussen verschillende systemen? Dan bekijken we samen hoe een proces nu wordt uitgevoerd en bieden wij dan in heldere taal een oplossing. Dit kan het aan elkaar koppelen van bestaande systemen tot volledig maatwerk software zijn. Kortom, we helpen bedrijven digitaliseren.”

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op