BSE IJmond

BSE Ymond is in 1996 opgericht door de gebroeders Anton en Jaap Beentjes. BSE ontwikkelt en bouwt hydraulische en mechanische werktuigen op klant specificaties en repareren kranen en hoogwerkers. Ook geven zij de cursus “veilig werken met een hoogwerker”.

BSE Ymond is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van hoogwerkers en (speciaal)machinebouw. Voor diverse toepassingen in de kassenbouw, werkzaamheden op het spoor en in de industrie heeft BSE Ymond hiervoor geheel in eigen beheer machines ontwikkeld en gebouwd. In nauwe samenwerking met onze klanten worden nieuwe concepten ontwikkelt of bestaande machines gemoderniseerd en/of gereviseerd. Hierdoor heeft BSE Ymond een uitstekende naam op het gebied van innovatie en het ontwikkelen van nieuwe machines.

Onze engineeringafdeling beschikt over de modernste hulpmiddelen, voor het ontwerpen en op sterkte berekenen van nieuwe en bestaande machines. Bij ons wordt de complete engineering (mechanisch, hydraulisch, elektrisch, pneumatisch) in eigen beheer uitgevoerd, waardoor we snel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

De eigen werkplaats is zeer compleet ingericht voor constructie en onderhoud van vele verschillende machines van onze klanten. Door het hanteren van korte lijnen tussen engineering en productie zijn we zeer flexibel.

Om onze klanten zo goed en zo mogelijk van dienst te zijn beschikt BSE Ymond over een aantal zeer volledig ingerichte mobiele werkplaatsen. Hierdoor kunnen eventuele storingen aan machines op locatie zeer snel worden verholpen en preventief onderhoud worden uitgevoerd.

Waarom Techport?

Wij zijn partner geworden van Techport omdat in de IJmond heel veel bedrijven zijn die mooie producten maken en enorm veel kennis in huis hebben. Als we deze kennis kunnen bundelen dan kan elk bedrijf groeien naar een hoger niveau. Tenslotte weten twee meer dan één. We hopen dat we het kennisniveau van ons bedrijf en van de bedrijven binnen de IJmond naar een hoger plan kunnen brengen door samen te werken. En dat we de jeugd kunnen enthousiasmeren om in de techniek te gaan.

Contactgegevens

Website: www.bseymond.nl
Contactpersoon: Jaap Beentjes

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op