Boon Learning

BoonLearning is een e-learning platform dat relevante en inspirerende oplossingen biedt aan cursisten, studenten en medewerkers. Ze willen bijdragen aan de innovatiekracht van Techport en haar netwerk door het faciliteren van het delen en borgen van kennis en vaardigheden.

BoonLearning is een e-learning platform dat relevante en inspirerende oplossingen biedt aan cursisten, studenten en medewerkers. Met BoonLearning creëer je je eigen online leeromgeving en richt je die volledig naar eigen wens in. Het platform is eenvoudig in gebruik en heeft een uitnodigend design. Onze tools geven je de controle over je eigen online leerprogramma’s. Zo kun je je volledig richten op de inhoud van de e-learnings en het delen van kennis, zonder enige beperking.

Waarom Techport?

Onze droom is om samen met Techport en haar partners de leercultuur naar een hoger plan te tillen om daarmee de innovatiekracht van de regio te versterken. We willen bijdragen aan de innovatiekracht van Techport en haar netwerk door het faciliteren van het delen en borgen van kennis en vaardigheden, niet alleen binnen organisaties maar ook tussen organisaties.

Contactgegevens

Website: boonlearning.com/nl/
LinkedIn: BoonLearning
Contactpersoon: Paul Verreijken

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op