Bilfinger Tebodin

Bilfinger Tebodin is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met 1.350 specialisten in 8 landen in Europa. Zij creëren een toekomstbestendige industrie, waarbij ze al meer dan 75 jaar op betrouwbare wijze industriële projecten managen.

Bilfinger Tebodin biedt advies, ingenieurs- en managementdiensten aan in een breed scala aan markten: Industrieel, Energie & Utilities, Chemie & Petrochemie, Olie & Gas, Farmacie & Biofarmacie, Voedingsmiddelen & Agro en Pijpleidingen & Infrastructuur. Bilfinger Tebodin is onderdeel van de wereldwijde industriële dienstverlener Bilfinger SE.

Waarom Techport?

Omdat zij bijdragen aan belangrijke transities rondom de procesindustrie is een goed contact met de innovatieve maakindustrie van groot belang. Techport katalyseert deze innovatieve focus en bundelt krachten om de uitdagingen van dit moment helder te krijgen en aan te pakken. Bilfinger Tebodin hoopt extra inspiratie en kennis op te doen zodat zij de dienstverlening voor hun klanten kunnen laten aansluiten op de nieuwste beschikbare praktische oplossingen.

Contactgegevens

Website: Bilfinger Tebodin
Contactpersoon: Wouter van Gerwen

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op