27 mei 2024

Vicoma nieuw Techportbedrijf Plus

De samenwerking van scholen en bedrijven maken het succes van Techport. Door de financiële bijdragen van een paar grotere bedrijven, de overheid en het onderwijs kan het programmabureau van Techport de activiteiten organiseren en projecten opzetten.

Techportbedrijf Plus dragen financieel bij
De inmiddels 100 bedrijven en scholen die zijn aangesloten bij Techport, dragen bij aan de missie met ‘in kind’ bijdragen. Dit zijn de Techportbedrijven en de Techportscholen. Om de groene groeiambities waar te maken en de slagkracht van het netwerk te vergroten, is het sinds 2024 voor bedrijven mogelijk om ook een financieel bij te dragen en zo Techportbedrijf Plus te worden.

Vicoma: “Techportbedrijf Plus worden was een logische stap”
Naast Intures is Vicoma sinds april van dit jaar ook Techportbedrijf Plus geworden. Rudy van der Kolk van Vicoma legt uit waarom ze partner zijn geworden: “Lid worden van het Techport-netwerk is voor ons een logische stap. Zeker omdat we vorig jaar ook lid zijn geworden van MyTec. Techport heeft in de afgelopen 10 jaar bewezen dat het meer is dan een gezellig praatclubje met de bedrijven uit de regio. Het Innovation Centre is één van de tastbare resultaten daarvan. Wij willen daar onze bijdrage aan leveren door opgedane kennis toe te voegen en te verrijken. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat er genoeg mooi projecten volgen als wij daar vanuit de regio onze schouders onder zetten, maar ook open staan om kennis te durven delen.”

Meer weten over wat Vicoma doet en wat ze met hun Plus-partnerschap willen bereiken, kijk dan hier.

Meer informatie over wat het Techportbedrijf Plus-partnerschap inhoudt en wat je ervoor terug krijgt, kun je hier vinden.