6 oktober 2020

Terugkijken bijdrage Techport aan Smart Industry Jaarevent Noordwest

Tijdens het eerste Smart Industry Noordwest Jaarevent op 29 september jl. zijn Gerik ten Berge van het Fieldlab Smart Maintenance Techport en Fieldlab partner Wim Gielen, regiomanager van IJssel Technologie ingegaan op de meerwaarde van Predictive Maintenance in het productieproces. Voor dit congres is ook een korte videopitch van het Fieldlab gemaakt.

Presentatie fieldlabs

Tijdens het eerste jaarevent van Smart Industry Hub Noordwest presenteerden de verschillende fieldlabs en ondernemers de nieuwste projecten op het gebied van Digital Twinning en Smart en Predictive Maintenance. Via de chat konden de deelnemers vragen stellen die door dagvoorzitter Mark Beumer aan de sprekers werden voorgelegd. Als follow-up op dit jaarevent hebben de aanwezigen per besproken onderwerp een verdiepingssessie aangeboden gekregen om direct in contact te komen met de Fieldlabs en concrete samenwerkingen aan te kunnen gaan.

Smart Industry Hub Noordwest

De Smart Industry Hub Noordwest zet zich in om zoveel mogelijk ondernemers in de maakindustrie in Noordwest-Nederland actief deel te laten nemen aan Smart Industry activiteiten.Wil je de het hele congres terugkijken, dat kan op de website van Smart Industry Noordwest. De bijdrage van het Fieldlab Smart Maintenance Techport vind je op 47:30 minuten.