27 juni 2024

Smart Tech Innovatievouchers beschikbaar voor mkb- en mid-cap bedrijven

Voor mkb- en mid cap bedrijven uit de industrie- of bouwsector zijn er nu Smart Tech Innovatievouchers beschikbaar. Deze vouchers zijn bedoeld voor bedrijven of consortia van bedrijven die willen digitaliseren of willen experimenteren met slimme technologie, met als doel slimmer en energiezuiniger opereren. De vouchers worden beschikbaar gesteld door EFRO Programma West Nederland en provincie Noord-Holland en kunnen via een van de Smart Industry Fieldlabs worden aangevraagd, waaronder Techport.

Vanuit Techport zijn er voor de periode 2024 -2026 vouchers in drie categorie├źn beschikbaar: inventarisatievouchers, haalbaarheidsvouchers en pilotvouchers (klik hier voor toelichting). In ruil voor deze vouchers inventariseert Techport kansrijke mogelijkheden van digitale technologie voor jouw bedrijf, leveren wij experts en apparatuur om haalbaarheidsonderzoeken te kunnen uitvoeren en zetten we samen pilotprojecten op.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden van digitalisering? Heb je een (onderzoeks)vraag of uitdaging op gebied van nieuwe technologie of wil je, eventueel samen met partners, een innovatieve oplossing toepassen? Dan kan je een voucher aanvragen en besteden bij een van de vier Smart Industry fieldlabs in de provincie Noord-Holland: BouwLab R&Do, 3D Makers Zone, Techport en TechValley.

Kijk voor meer informatie op https://techport.nl/innovationcentre/smart-innovation-vouchers/
En/of neem contact op met Gerik ten Berge, Programmamanager Innoveren bij Techport, via gerik.tenberge@techport.nl