Categorie: Masterclass Smart Maintenance

Innoptus

Innoptus ondersteunt sinds 1993 bedrijven in de maakindustrie met het optimaliseren van het productontwikkelproces. Wij ondersteunen onze klanten onder andere in het verkorten van de time-to-market, ontwikkelen van nieuwe producten, aanpassen van bestaande producten voor nieuwe markten, verlagen van product (ontwikkel) kosten, verhogen van product kwaliteit en het optimaliseren van after sales (service) inkomsten.

Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen inventariseren wij welke bedrijfsprocessen we kunnen optimaliseren met onze Best Practices. Onze oplossingen en dienstverlening richt zich op de optimale ontwikkeling, productie, monitoring, aansturing en after sales (service) van uw producten. De Innoptus organisatie kenmerkt zich door een pragmatische en no-nonsense uitvoering van projecten en dagelijkse ondersteuning van onze klanten.

Waarom Techport?

Techport biedt ons de kans om met diverse instellingen en bedrijven in contact te komen en zo onze doelstellingen – en die van onze partners, waar te maken. We hebben in Nederland een belangrijke slag te maken op het gebied van digitalisering, via Techport willen wij daaraan ons steentje bijdragen. 

Contactgegevens

Website: www.innoptus.nl
Contactpersoon: Dave van der Windt

De Learning Engineer

De Learning Engineer levert (specialistische) opleidingstrajecten binnen de technische sector. Ook kunnen bedrijven en onderwijsinstellingen bij ons terecht voor advies over het leerlandschap binnen hun organisatie. Hierbij kun je denken aan:
– De implementatie van een corporate academy
– Kennisborging
– Ontwikkelen van visie op leren
– Het inrichten van werkplekleren

De Learning Engineer is partner voor grootbedrijf, MKB en technisch onderwijs (bedrijfsscholen, vmbo, roc en hogeschool).

Contactgegevens

Website: www.delearningengineer.nl

Microtechniek

Sinds 2016 is Microtechniek Groep B.V. de moederorganisatie van; Microtechniek Productie B.V., Microtechniek Staal B.V., Microtechniek Special Products B.V. en Microtechniek Service B.V.

Microtechniek Groep is een groeiende machinefabriek en serviceorganisatie die zich richt op de fabricage van machines en machineonderdelen. Tevens zijn we gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en beheer van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Waarom Techport?

Microtechniek is partner geworden omdat zij zich, samen met Techport en andere aangesloten bedrijven, sterk wil maken voor de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie en een gezonde arbeidsmarkt.

Contactpersoon

Website: https://www.microtechniek.nl
LinkedIn: Microtechniek
Contactpersoon: Clement Kieftenbelt

GWOC

De referentie voor het werk voor GWOC is de Gietsectie van Tata Steel in IJmuiden. Voor dit staalbedrijf doet GWOC het onderhoudsbeheer en de onderhoudsuitvoering op alle technische vakgebieden aan de nieuwste gietmachines van Tata Steel. Zowel werktuigkundig, elektrotechnisch, ICT, hydraulisch, pneumatisch en smeersystemen.

Contactgegevens:

Website: www.gwoc.nl
Contactpersoon: Jos Bruijns

Facta

Al jaren zetten we de standaard in kwaliteit in service en onderhoud. Een standaard die we elke dag blijven verleggen. Dat maakt dat we voorop lopen. Met kennis van de nieuwste technieken. Op meerdere vlakken. Door slim te werken en buiten de gebaande paden te denken, kijken we mee waar we kunnen vernieuwen. Wij helpen onze klanten om stilstand te voorkomen, processen te verbeteren en betrouwbaarheid te vergroten.

Waarom partner?

Bij Facta willen we niet alleen op de hoogte blijven van de laatste technieken, wij willen onze kennis ook verder ontwikkelen. De samenwerking met Techport biedt ons extra kansen en mogelijkheden om technische innovaties te delen, te ontdekken en verder uit te werken.

Contactgegevens

Website: www.facta.nl
Facebook: Facta BV
Linkedin: Facta BV
Contactpersoon: Jeffrey Schotvanger

SKF

Onze expertise berust op de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van lagers, afdichtingen, smeersystemen, condition monitoring en andere maintenance management oplossingen. Met de recente acquisitie van Presenso Ltd., een bedrijf dat gespecialiseerd is in op Artificial Intelligence (AI) gebaseerde predictieve onderhoudssoftware, stelt SKF productiebedrijven in staat om afwijkingen automatisch te vinden, die voorheen moeilijk te detecteren waren, en hierop te reageren reageren zonder het gebruik van datawetenschappers. De expertise van Presenso versterkt het aanbod van SKF’s Rotating Equipment Performance benadering. Artificial Intelligence zal de manier, waarop de industrie naar betrouwbaarheid kijkt, veranderen en AI tot een geïntegreerd onderdeel van de productie maken. En SKF is als altijd frontrunner in deze innovatieve ontwikkelingen.

Waarom partner?

SKF wil graag kennis delen binnen een groep enthousiaste bedrijven, die samen werken aan innovatieve ontwikkelingen voor de industrie.  Met onze 113 jaar ervaring in alle takken van industrie willen we een partner zijn in deze kennisdeling.

Contactgegevens

Meidoornkade 14
3992 AE Houten

Contactpersonen: Oskar Diergaarde en Ringo van Voorst
LinkedIn
Website: SKF