Categorie: Challenges - Accelerator programma

Artificial Controlled Technology

Door middel van onze predictive maintenance, machine learning, artificial intelligence, intelligente fuel reduction systemen en cyber security, geven wij de maritieme sector een boost.

Artificial Controlled Technology (ACT) is de winnaar van de Techport Challenge. De Techport Challenge is onderdeel van GO!-NH Accelerator. ACT past kunstmatige intelligente en zelflerende software toe die de status bijhoudt van (aan slijtage onderhevige) apparatuur, voorspellingen kan doen op uitval en actie kan ondernemen voor zelf onderhoud en preventief onderhoud aan technische apparatuur in een breed vlak. Hierbij wordt gefocust op maritieme en windmolenindustrie.

Waarom Techport?

Ons doel is om samen met Techport de ervaringen en input te delen en om elkaar beter te maken en elkaar te helpen om te werken naar een duurzamere wereld. Het Fieldlab Smart Maintenance is voor ons één van de intrigerende manieren om praktische ontwikkelingen te zien, ervan te leren en te optimaliseren. Samen met Techport willen wij de wereld een betere plek maken en anderen uitdragen zodat ook zij worden geïnspireerd om mee te denken en meet te gaan naar een duurzamere toekomst.

Contactgegevens:

Website: www.act-solution.nl
Contactpersoon: Edwin Bijl / Boy Blonk

Intures

Contactpersoon

Website: http://www.intures.nl/
Contactpersoon: Jarno Water

Microtechniek

Sinds 2016 is Microtechniek Groep B.V. de moederorganisatie van; Microtechniek Productie B.V., Microtechniek Staal B.V., Microtechniek Special Products B.V. en Microtechniek Service B.V.

Microtechniek Groep is een groeiende machinefabriek en serviceorganisatie die zich richt op de fabricage van machines en machineonderdelen. Tevens zijn we gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en beheer van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Waarom Techport?

Microtechniek is partner geworden omdat zij zich, samen met Techport en andere aangesloten bedrijven, sterk wil maken voor de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie en een gezonde arbeidsmarkt.

Contactpersoon

Website: https://www.microtechniek.nl
LinkedIn: Microtechniek
Contactpersoon: Clement Kieftenbelt

Nova College

Voor de IJmond, Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen en Haarlemmermeer bieden we middelbaarberoepsonderwijs voor de volgende richtingen: Autotechniek, Bouw, CIOS, Dans en Theater, Entree, Handel en Commercie, Hotelschool, ICT, Lab, Logistiek, Marketing en Media, MyTec, Scheepvaart, Orde en Veiligheid, Techniek, Reizen en Vrije Tijd, Uiterlijke Verzorging, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Daarnaast bieden we vmbo-t, havo en vwo (vavo) en cursussen zoals taal en rekenen. Voor het bedrijfsleven verzorgen we cursussen en trainingen.

Waarom Techport?

Samen versterken we de regio, door jongeren én bedrijven perspectief op succes te bieden. Want met een duurzame en toekomstbestendige maak- en onderhoudsindustrie bieden we de regio de optimale ruimte voor onderwijsinnovatie, en inspireren we als regionaal opleidingscentrum voor Leven Lang Ontwikkelen.

Contactgegevens

Website: www.novacollege.nl
LinkedIn: Nova College
Instagram: Nova College
Facebook: Nova College
Twitter: Nova College
Contactpersoon: Jan Wieger Hof

Z-bridge

Z-Bridge is een jong en innovatief bedrijf dat actief is in de maakindustrie. De doelstelling van Techport en de promotie van een opleiding in de techniek zijn key om met een startend bedrijf te kunnen groeien in deze regio. Wat is er dan mooier om dit initiatief actief te steunen.

Website: www.zbridge.nl
LinkedIn: Z-bridge
Contactpersoon: Bastiaan Spruit