12 augustus 2024

Kom je ook naar de Techport events in september en oktober?

Stilte voor de storm: na de vakantieperiode, in september en oktober, barst het van de interessante activiteiten. Kom je ook? We lichten er een paar uit. Bekijk voor een overzicht de agenda op de website: https://techport.nl/agenda

4 september – Green Incubator – Maakindustrie Deep Dive
Heb jij een bedrijf in de maak- en/of procesindustrie? En krijg je bij de ontwikkeling van een nieuw proces of installatie te maken met grote onzekerheden in de businesscase of bij de implementatie? In deze interactieve workshop krijg je de toolset, skillset en mindset aangereikt om te kunnen omgaan met deze onzekerheden. Het programma is vanaf 9.00 uur (inloop) tot 12.30 uur. Aansluitend lunchen we met elkaar. >> Klik hier om je voor deze sessie aan te melden.

5 september – Fieldlab Smart Energy Inspiratiemiddag
Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsprocessen en assets schoner en slimmer te maken? Wil je meer weten over digitale technologieën zoals smart sensoring en tiny machine learning? En ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van de Learning Community Smart Energy? Wil je een use case of proof of concept met deze technologieën uitvoeren? Kom dan naar de Fieldlab Smart Energy Inspiratiemiddag op vrijdag 30 augustus van 15.30 tot 18.00 uur in het Techport Innovation Centre. Aanmelden kan >> via dit formulier.

10 september – Excursie Techport meets Brainport
Op dinsdag 10 september organiseren we een excursie per bus naar Brainport Eindhoven. We vertrekken om 9.00 uur (parkeerterrein bij het Telstar stadion) en worden rond 11.00 uur verwelkomd op de Brainport Industries Campus in het Factory of the Future Experience Centre. We krijgen een toelichting en een rondleiding en lunchen vervolgens met elkaar. Daarna bezoeken we KMWE, waarbij CEO Edward Voncken meer vertelt over het bedrijf en de uitdagingen. Tot slot is er een netwerkborrel waar ook Brainport-ondernemers voor worden uitgenodigd. Om ca. 18.00 uur zijn we terug in Velsen.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus >> meld je zo snel mogelijk aan.

7 oktober – Netwerkevent Think Global Act Digital
Van 7 t/m 11 oktober is de Techport Technologieweek, een jaarlijks event waarbij we duizenden leerlingen laten kennismaken met techniek en technologie en laten zien hoe dat bijdraagt aan een duurzame toekomst. In Sporthal Beverwijk (de Walvis), die dan is ingericht rondom de 7 werelden van Techniek, organiseren we ook het Techport netwerkevent, met als titel ‘Think Global, Act Digital‘. Dit event is een vervolg op het jubileumfeest dat we in januari vierden. We kijken terug op de tien verhalen uit het netwerk die we sindsdien hebben verzameld en key note speaker Deborah Nas deelt haar kennis op het gebied van technologische innovaties in een maatschappelijke en zakelijke context. Drie Techport programma’s geven een korte presentatie over wat ze het mkb te bieden hebben: het Green Incubator programma, de Smart Tech Innovatievouchers en Strategisch HR advies. Mocht je interesse hebben, dan kun je tijdens de netwerkborrel met de programmaleiders daarover in gesprek. Dagvoorzitter Gerdie Schreuders begeleidt het event.
>> Meld je vandaag nog aan.

Meer informatie over de Techport Technologieweek vind je >> hier.