05
sep
Techport Innovation Centre / 15:30 - 18:00

Techport Fieldlab Smart Energy Inspiratiesessie

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfsprocessen en assets schoner en slimmer te maken? Wil je meer weten over digitale technologieën zoals smart sensoring en tiny machine learning? En ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van de Learning Community Smart Energy? Wil je een use case of Proof of Concept met deze technologieën uitvoeren? Kom dan naar de Fieldlab Smart Energy Inspiratiemiddag op vrijdag 30 augustus in het Techport Innovation Centre! 

De doelstelling van Fieldlab Smart Energy is om slimme (nieuwe) digitale technologieën zoals smart sensoring en tiny machine learning die een bijdrage kunnen leveren aan schonere en slimmere bedrijfsprocessen en assets, meer toegankelijk te maken voor het mkb-bedrijfsleven. In de Learning Community Smart Energy delen bedrijven en onderwijsinstellingen technologieën en resultaten van use cases en wordt gewerkt aan de business cases (opschaling) van de technologie. 

Op deze inspiratiemiddag geven we inzicht in de lopende en nog te ontwikkelen use cases. 

Datum: donderdag 5 september
Tijd: 15.30 – 18.00 uur
Locatie: Techport Innovation Centre, Kanaalstraat 7, IJmuiden

Vergroot je kennis, ontmoet collega’s en laat je inspireren! 

Wil je er bij zijn? Vul dan onderstaand formulier in.

Inspiratiemiddag Fieldlab Smart Energy

Op deze inspiratiemiddag geven we inzicht in de lopende en nog te ontwikkelen use cases op het gebied van smart sensoring en tiny machine learning.

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)