Tech your Talent On Tour

Voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs in de IJmond organiseren wij op woensdag 9 oktober 2024 de Tech Your Talent On Tour, waarbij leerlingen langs inspirerende bedrijven gaan om zo techniek en technologie in actie te zien. 

Dit event is zeer geschikt voor álle leerlingen van de 2e klas, dus ook voor de leerlingen die (nog) geen techniek in hun profielpakket hebben. Techniek is overal en dat willen we laten zien! Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van Artificial Intelligence (AI) om te vergroenen, robots in de operatiekamers, 3D-printing in de sportwereld en ga zo maar door. Kiezen voor een opleiding in techniek en technologie levert een breed scala van beroepen op om uit te kiezen. 

Wij willen iedereen bedanken voor het geven van feedback op de 2023 editie, daar zijn we mee aan de slag gegaan! Zo krijgen zowel de bedrijven als de scholen meer voorbereiding vanuit Techport om het beste uit het bedrijfsbezoek te halen. 

Vanuit de scholen is er ieder jaar veel interesse en ontvangen we rond de 800 aanmeldingen. Inschrijven kan tot en met dinsdag 9 juli. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is deelname op volgorde van binnenkomst. Na de zomervakantie volgt een definitieve bevestiging met alle details. 

  • Voor wie: 2e-jaars leerlingen vmbo / mavo / havo / vwo
  • Tijden: 09:30 of 12.30 (exclusief reistijd)
  • Waar: Bedrijven regio IJmond
  • Kosten: Geen
  • Vervoer: Busvervoer is kosteloos
  • Begeleiding vanuit school is nodig

Via onderstaand formulier ontvangen we graag jullie aanmelding. Inschrijven kan tot en met dinsdag 9 juli 2024. De inschrijvingen behandelen we op volgorde van binnenkomst. Na de zomervakantie volgt een definitieve bevestiging van deelname met alle details. 

Aanmelden Tech Your Talent On Tour

Aanmelden Tech Your Talent on Tour

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.