28 september 2022

Wesco IJmuiden

Wesco IJmuiden is een staalconstructiebedrijf in het havengebied van IJmuiden en aktief in verschillende markten zoals apparatenbouw, maritieme industrie en offshore wind. Kernactiviteiten zijn het ontwerp en produceren van (scheeps)installaties, zoals baggerequipment, lieren en dek werktuigen. 

Daarnaast behoort het verlenen van montage, onderhoud en service aan boord van schepen tot de mogelijkheden. Regelmatig verzorgt Wesco (de-)mobilsaties van schepen in het havengebied Amsterdam-IJmuiden. Bij Wesco werken gemiddeld zo’n 40 vaste medewerkers en vaak een groep flexibele medewerkers in het geval van grote projecten. Wesco is sinds midden 2021 onderdeel van Breman Machinery Genemuiden. 

Waarom Techport?

Als lokale speler wil Wesco ook iets betekenen voor de omgeving. Binnen een netwerk van regio bedrijven is het mogelijk om kennis en ervaringen uit te wisselen. Wesco is altijd op zoek naar jonge en getalenteerde nieuwe medewerkers. Via Techport proberen wij op een andere manier toegang te krijgen tot scholen en opleidingsinstituten.

Contactgegevens

Website: Wesco IJmuiden
Contactpersoon: Tom Wesselius