V&SH Offshore

Het bedrijf is een offshore-aannemer die een breed scala aan hoogspanningsactiviteiten uitvoert rondom het aansluiten en onderhouden van offshore windparken, waaronder array-, export- of interconnectiekabels. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het intrekken, aansluiten, testen, kabelreparaties en uitrusten van offshore hoogspanningsinstallaties. Jonne Schortinghuis (Managing Director): “Wij zijn een van de pioniers en vroege innovators voor de kabel pull-ins en het aansluiten en testen van hoogspanningsinstallaties met betrekking tot offshore windparken. Sinds 2011 hebben we al bij meer dan 30 windparken de hoogspanningsinstallaties aangesloten.

Waarom Techport?

V&SH Offshore wil samen met Techport de krachten bundelen met het oog op de toekomst. Darryl Djojosoediro (Crewing Manager): Wij geloven in het bundelen van krachten om samen iets te bereiken. Techport brengt de bedrijven, scholen en mensen samen. Wij zijn graag onderdeel van dit mooie platform omdat dit van toegevoegde waarde kan zijn niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst”.

Samen met de partners van Techport hoopt V&SH Offshore jongeren kennis te laten maken met techniek. “Onze opdrachten kunnen alleen worden gerealiseerd met de vakmannen- en vrouwen van V&SH Offshore die in ons eigen trainingscomplex worden getraind en klaargestoomd voor de nieuwe windparken die op de Noordzee en in de rest van Europa en de USA worden gebouwd.Deze transitie kunnen wij niet alleen, het vinden van geschikt personeel is een voorwaarde om door te kunnen. Techport verbindt ons met het netwerk van scholen en overheden die zich sterk maken voor een gezonde arbeidsmarkt. Zo staan we samen sterk om de jongens en meiden die in de techniek een uitdaging zoeken mee te nemen in deze continu innoverende markt wat offshore wind is”.

Contactpersoon

Website: www.vshoffshoresolutions.com
Contactpersoon: Darryl Djojosoediro, Crewing Manger V&SH Offshore

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op