VIRO

De toekomst vormgeven. VIRO ziet dit als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. Zij ervaren dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpen zij klanten bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten...

Multidisciplinair ingenieursbureau

Zij zijn een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Vanuit de vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken ruim 900 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

Helpen beter te presteren

VIRO helpt industriële klanten, al meer dan 50 jaar, bij het realiseren van hun projecten. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken de engineers met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, zij adviseren en begeleiden graag op maat. Samen met de klant bekijken zij hoe het beter, efficiënter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van de klant te verwezenlijken.

Waarom partner van Techport?

Wie anders dan Techport kent de regio Kennemerland/IJmond het beste. Als partner van Techport hoopt VIRO de verschillende bedrijven hier in de regio te leren kennen en ook naamsbekendheid op te bouwen. Daarnaast hopen zij ook samenwerkingen te kunnen aangaan om efficiënt gezamenlijk te kunnen werken en door middel van kennis te delen deze regio goed op de kaart te krijgen. VIRO hoopt dat deze regio gaat uitbloeien tot een groene industrie waar op een klimaatbewuste manier wordt gewerkt en hierin voorloopt in de wereld.

Contactgegevens

Lex Winder
l.winder@viro-group.com

Website VIRO

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op