17 december 2023

Strohm

Strohm is ’s werelds eerste en toonaangevende fabrikant van volledig gebonden thermoplastische composietbuizen (TCP). TCP biedt de optimale oplossing voor toepassingen in flowline, jumper en riser applicaties voor de Renewable en Energiemarkt. TCP corrodeert niet, is opspoelbaar in lange lengtes, is licht van gewicht en verlaagt de kosten van installatie en onderhoud. TCP vermindert de CO2-uitstoot van de pijpleidinginfrastructuur met meer dan 50% in vergelijking met staal.

Waarom zijn jullie partner geworden van Techport? 

Strohm is een ambitieus, technisch innovatief bedrijf midden in de IJmond. Mede dankzij de energietransitie zien wij kansen om te groeien. We zijn daarom permanent op zoek naar nieuw personeel. Als productiebedrijf met een hightech productieproces hebben wij banen voor zeer praktische mensen. Alsook banen voor mensen die liever technisch theoretisch bezig zijn en alles wat daar tussenin zit, met en zonder ervaring.    

Wat hopen jullie te bereiken samen met het netwerk van Techport? 

Techport is een organisatie die ons in contact kan brengen met het technisch talent in de IJmond. Wij hopen dat we hen via activiteiten in Techportverband enthousiast kunnen maken voor het werken in de techniek en een baan bij Strohm. Op die manier kunnen wij ook bijdragen aan het opleiden van mensen in de techniek. Dit denken we te bereiken door mee te doen in field-labs, innovation challenges, door gastcolleges te geven en stageplaatsen te bieden. 

Contactpersoon
Colette Snaathorst