SMC Nederland BV

SMC is van oorsprong een Japans bedrijf, wereldmarktleider in pneumatiek en toonaangevend in industriële automatisering.

Met eigen vestigingen in 84 landen en bijna 21.000 medewerkers leveren wij betrouwbare, veilige en duurzame componenten aan machinebouwers en eindgebruikers in de industrie.

SMC Nederland heeft een hoofdkantoor in Amsterdam, met onder meer een afdeling engineering en een eigen trainingscentrum waar groepen kunnen worden ontvangen. In Eindhoven is het SMC Technology Center gevestigd. Met een afdeling voor assemblage, een chiller service en een clean room wordt daar belangrijke ondersteuning aan de industrie verleend.

Met 35 sales engineers door het hele land en een goede verkrijgbaarheid bij technische groothandels is SMC altijd in de buurt. SMC International Training is wereldwijd actief op het gebied van onderwijs en training in pneumatiek, mechatronica, industriële automatisering en industrie 4.0.

Waarom Techport?

SMC Nederland kent – met het hoofdkantoor in Amsterdam- een sterke regionale binding met Noord-Holland. Als dé kennispartner voor veilige en duurzame technologie in de industriële automatisering is SMC daarom graag betrokken bij het onderwijs en de bedrijven in de Techport regio.

Contactgegevens

Website: www.smc.nl
LinkedIn: SMC
Contactpersoon: Bert Bak

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op