SKF

In een wereld die wordt gekenmerkt door bevolkingsgroei, verstedelijking, digitalisering en milieuzorgen is de industriële realiteit de echte uitdaging. En dat is precies waar SKF, als wereldleider in lagertechnologie, in beeld komt. Om betrouwbare prestaties te leveren in de echte wereld.

Onze expertise berust op de ontwikkeling, het ontwerp en de productie van lagers, afdichtingen, smeersystemen, condition monitoring en andere maintenance management oplossingen. Met de recente acquisitie van Presenso Ltd., een bedrijf dat gespecialiseerd is in op Artificial Intelligence (AI) gebaseerde predictieve onderhoudssoftware, stelt SKF productiebedrijven in staat om afwijkingen automatisch te vinden, die voorheen moeilijk te detecteren waren, en hierop te reageren reageren zonder het gebruik van datawetenschappers. De expertise van Presenso versterkt het aanbod van SKF’s Rotating Equipment Performance benadering. Artificial Intelligence zal de manier, waarop de industrie naar betrouwbaarheid kijkt, veranderen en AI tot een geïntegreerd onderdeel van de productie maken. En SKF is als altijd frontrunner in deze innovatieve ontwikkelingen.

Waarom partner?

SKF wil graag kennis delen binnen een groep enthousiaste bedrijven, die samen werken aan innovatieve ontwikkelingen voor de industrie.  Met onze 113 jaar ervaring in alle takken van industrie willen we een partner zijn in deze kennisdeling.

Contactgegevens

Meidoornkade 14
3992 AE Houten

Contactpersonen: Oskar Diergaarde en Ringo van Voorst
LinkedIn
Website: SKF

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op