Platform Talent voor Technologie

Platform Talent voor Technologie is een publiek-private samenwerking van werkgevers- en werknemersorganisaties en de ministeries van OCW, EZK en SWZ.

Wij zetten ons in om alle jongeren in het onderwijs hun talenten voor technologie en ict te laten ontdekken door het opdoen van positieve ervaringen hiermee. Zodat meer jongeren gaan kiezen voor technologie en ict.

Op basis van opgebouwde kennis, vaardigheden en ervaring inspireren en ondersteunen wij het onderwijs en het bedrijfsleven om de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van de technische beroepspraktijk te laten zien. We werken via onze labels Jet-Net & TechNet en Katapult en andere programma’s intensief en vraaggestuurd in de regio samen met bedrijven, scholen en (lokale) overheden.

Waarom Techport?

Platform Talent voor Technologie en Techport hebben dezelfde missie: in het onderwijs door samenwerking tussen scholen en bedrijven de veelomvattende en mooie wereld van technologie op de kaart zetten bij jongeren. Door ze positieve ervaringen te laten opdoen waarmee we jongeren voor techn(olog)ische opleidingen en beroepen interesseren.

Contactgegevens

Website: www.ptvt.nl
LinkedIn: PvTv
Twitter: PvTv
Contactpersoon: Chris van Bokkum en Beatrice Boots

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op