29 juni 2020

Pentacon

Pentacon is een mechatronisch ingenieursbureau die gespecialiseerd is in het verzorgen van klant specifieke maatwerk oplossingen in de industrie, van conceptfase tot en met levering. Wij zijn de partij waar je heen gaat als je wilt dat iets gaat werken of beter gaat werken. We zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor situaties waar het in 1 keer goed moet. Daarom doen wij veel projecten voor organisaties in de ruimtevaart, sub sea tooling, offshore en ook zware industrie, voedsel- en pharma. Zeg maar elk bedrijf dat een machine, een robot of specifieke tools wil inzetten, ter ondersteuning van haar primaire proces of bij het leveren van haar diensten aan derden. 

Dit jaar september bestaan we alweer 20 jaar en altijd gevestigd in de Waardepolder in Haarlem. Omdat we zien dat veel bedrijven hun leveranciers toch in de buurt zoeken. Hebben we vanaf maart dit jaar een “brug gebouwd” naar het zuiden en midden van Nederland door een vestiging in Vianen te openen. Hiervandaan kunnen we mooi onze oplossingen aan een nog groter gebied aanbieden.

Waarom Techport?

We waren eigenlijk al vanaf de start van Techport betrokken, dus is het alleen maar logisch dat we het nu officieel maken door lid te worden. Deze regio verdient het om haar maakindustrie in stand te houden. We moeten oppassen dat we hier alleen maar dienstverlening hebben. Nu in zo’n Covid-19 crisis zie je hoe afhankelijk we zijn van buitenlandse producenten voor producten die we eigenlijk hier ook, en vaak zelfs beter, kunnen produceren. Daarom willen wij graag helpen om de maakindustrie in deze regio te helpen groeien. 

Contactgegevens

Website: www.pentacon.nl
Contactpersoon: Rob van der Vaart