24 mei 2023

Industrial Pump Group Nederland

De Industrial Pump Group Nederland is sinds 2003 de partner in het vinden van geschikte oplossingen voor te verpompen medium. Diverse pompexperts met meer dan 30 jaar ervaring heeft IPG tot zijn beschikking voor het reviseren, adviseren en verkopen van pompen voor industriële toepassingen.

Expertise in industriële pomp revisie

IPG gelooft sterk in het bundelen van krachten en ziet de Metropoolregio Amsterdam als dé plek voor technologische ontwikkelingen. Trots om bij te dragen als partner van Techport, biedt IPG expertise in industriële pomp revisie en profiteert het van samenwerking, innovatie en toegang tot talent in de regio. Samen streven ze ernaar om dé excellente economische regio van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie te worden.

Waarom partner van Techport? 

IPG streeft ernaar om binnen Techport de uitgebreide kennis over (industriële) pompen te delen, aangezien deze veelvuldig worden gebruikt in onze regio. Zij zien het als een waardevolle kans om specialisme te delen en anderen te ondersteunen bij hun uitdagingen op dit gebied. Tegelijkertijd zijn zij enthousiast om te leren van het brede netwerk van Techport, waarmee zij nieuwe technologieën en innovaties in de branche en regio kunnen ontdekken. Samen met Techport streven zij naar een bloeiende uitwisseling van expertise en kennis om de industrie verder te stimuleren.

Contactpersoon

Robert de Brouwer

https://we.tl/t-wIzb4adTf1