IJssel

IJssel ontzorgt als partner productiebedrijven in de sectoren, food-, maak- en procesindustrie met productie- en onderhoudsoptimalisatie.

Dit doen wij met 550 medewerkers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met bedrijfskundige professionals en zeer ervaren monteurs werken wij vanuit 8 vestigingen in Nederland, dicht bij de klant. 

Wij ontzorgen productiebedrijven door samen pragmatisch verbeterplannen te bedenken en uit te voeren, met als passie continu verbeteren. Hierdoor worden wij door onze klanten gezien als strategisch partner in het verstevigen van de concurrentiepositie en dragen daardoor bij aan het behouden van industrie in Nederland.

Waarom partner?

Om de nieuwe technieken succesvol te in te zetten heeft iedere keten partij een stukje van de puzzel in handen. Wij zijn ervan overtuigd dat de toegevoegde waarde in het delen van kennis zit en door dit samen te demonstreren hoe we dat succesvol omzetten in productie en onderhoudsverbetering, hierdoor behouden we de industrie in Nederland. Samen sterker!

Contactgegevens

Website: IJssel
Contactpersoon: Wim Gielen en Paul Kok
LinkedIn

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op