Harsveld Apparatenbouw

Harsveld Apparatenbouw is een betrouwbare partner in apparatenbouw, die klantenvragen kan vertalen naar kwalitatief hoogstaande eindproducten / proces technische installaties.

Harsveld Apparatenbouw levert aan de chemische-, olie-, gas- en staalindustrie. Harsveld Apparatenbouw  heeft capaciteit voor vervaardigen, monteren en instaleren van procesinstallaties. Harsveld is gespecialiseerd in: leidingwerk, Tank en drukvaten, Warmtewisselaars, Plaatconstructies en  verwerkt alle roestvaste- en hittebestendige stalen, incoloy, Inconel, Monel en Titaan.  Harsveld Apparatenbouw doet dat op een kwalitatief  hoogstaande wijze , met een open cultuur, wil klanten ontzorgen, heeft aandacht voor betrouwbaarheid en werkplezier, alsook voor veiligheid en gezondheid van klant en medewerkers.

Waarom Techport?

Harsveld vindt het belangrijk om kennis te delen met jonge mensen en hen te motiveren voor techniek en de maakindustrie. Samenwerking met bedrijven in de regio met scholen, bedrijven en overheden is belangrijk en innovaties en stimulaties om tot een circulaire maatschappij te komen. Dit door kennis te delen, inspiratie op te doen en samen kansen te creëren waardoor continuïteit voor het bedrijf en de maakindustrie in deze regio gewaarborgd kan blijven.

Contactgegevens

Website:  www.harsveld.com
Contactpersoon: Rob de Visser
LinkedIn

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op