28 september 2020

Haprotech

Wij zijn Haprotech Lasopleidingen, Certificeringen en Technisch Uitzendbureau. Al bijna 25 jaar leiden wij lassers op in ons lasintituut te Velsen-Noord. Bedrijven, groot en klein, kunnen bij ons terecht voor alle NIL-erkende handvaardigheidsopleidingen.

Naast de opleidingen voor reguliere bedrijven, verzorgen wij in samenwerking met gemeenten, Penitiaire inrichting , en andere sociale partners, leerwerktrajecten lassen en basisvaardigheden metaal. Via onze eigen uitzendbureau, werken deze mensen bij onze klanten. Ook voor reguliere personeelsvraagstukken als tijdelijke vervanging bij ziekte, extra medewerkers bij drukte of vervanging door verloop ben je bij ons aan het juiste adres. Lassers worden getest zodat wij weten wat ze kunnen. Doordat wij een eigen school hebben, kan er voor scholing snel geschakeld worden indien nodig. Naast lassers, bemiddelen wij ook in andere technische functies zoals (elektro)monteurs, voormannen, fitters en sleutelaars. 

Waarom Techport?

Wij geloven in regionale samenwerking. In de techniek staan we met elkaar voor talrijke uitdagingen op het gebied van personeel, scholing en innovaties. Door met elkaar op te trekken, kennis te delen, en benodigde scholing af te stemmen, heb je een goede, gezonde, gezamenlijke toekomst. Samen zijn we sterker dan alleen.

Contactgegevens

Contactpersoon: Diane Schoorl
Website: www.haprotech.nl
LinkedIn: Haprotech