1 december 2020

Innoptus

Innoptus ondersteunt sinds 1993 bedrijven in de maakindustrie met het optimaliseren van het productontwikkelproces. Wij ondersteunen onze klanten onder andere in het verkorten van de time-to-market, ontwikkelen van nieuwe producten, aanpassen van bestaande producten voor nieuwe markten, verlagen van product (ontwikkel) kosten, verhogen van product kwaliteit en het optimaliseren van after sales (service) inkomsten.

Afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen inventariseren wij welke bedrijfsprocessen we kunnen optimaliseren met onze Best Practices. Onze oplossingen en dienstverlening richt zich op de optimale ontwikkeling, productie, monitoring, aansturing en after sales (service) van uw producten. De Innoptus organisatie kenmerkt zich door een pragmatische en no-nonsense uitvoering van projecten en dagelijkse ondersteuning van onze klanten.

Waarom Techport?

Techport biedt ons de kans om met diverse instellingen en bedrijven in contact te komen en zo onze doelstellingen – en die van onze partners, waar te maken. We hebben in Nederland een belangrijke slag te maken op het gebied van digitalisering, via Techport willen wij daaraan ons steentje bijdragen. 

Contactgegevens

Website: www.innoptus.nl
Contactpersoon: Dave van der Windt