28 september 2023

ERIKS Nederland

ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener met een breed scala aan werktuigbouwkundige componenten en aanverwante services. De afgelopen decennia hebben zij diepgaande kennis opgedaan op het gebied van afdichtingen en rubbertechniek, industriële kunststoffen, stromingstechniek, industriële en hydraulische slangen, flensafdichtingen, aandrijftechniek en gereedschappen, onderhoud en veiligheidsproducten. 

Met deze technologische kennis en diensten aanbod ontwikkelen zo’n 1.150 medewerkers in Nederland oplossingen om de industrie toekomstbestendig(er) te maken.

Waarom partner van Techport? 

Binnen het Techport netwerk wilt ERIKS in contact komen met interessante bedrijven uit de omgeving. Daarnaast delen zij graag hun kennis en vaardigheden. Op deze manier kunnen bedrijven elkaar versterken door over onderwerpen te spreken die ons allemaal aangaan. Eelco van den Broek: ‘Wij kijken er naar uit om samen met het netwerk aan Techport bedrijven nieuwe topics beet te pakken, zoals energietransitie, waterstof en andere duurzame oplossingen’ . Daarbij willen we graag de kennis binnen ERIKS beschikbaar stellen om samen een betere wereld neer te zetten.

Contactpersoon

Eelco van den Broek