22 januari 2024

De Back

De Back Conservering Groep is een ISO en VCA gecertificeerd straal- & coatingbedrijf met één vestiging in Velsen-Noord nabij Tata Steel  en één vestiging in het havengebied van IJmuiden. Daarnaast hebben we een mobiele afdeling welke de werkzaamheden op locatie uitvoert in binnen-en buitenland.

Korte lijnen en betrokkenheid

Al ruim 60 jaar zijn wij bedreven in het stralen, coaten en schilderen van diverse materialen zoals constructies, leidingen, schoorstenen, tanken, apparaten, vloeren en bruggen. Wij geloven in betrokkenheid en korte lijnen. Dat vertaalt zich niet alleen terug in de bedrijfsvoering maar ook in het contact met onze klanten. Onze productieleiders dragen zorg voor de planning en een juiste uitvoering van uw opdrachten.

Wat hopen jullie te bereiken samen met het netwerk van Techport? 

We vinden het belangrijk om met vakbekwaam personeel opdrachten uit te voeren. En dat de veiligheid , gezondheid en het welzijn van al onze medewerkers, uitzendkrachten en derden gewaarborgd is en dat met betrekking tot het milieu die maatregelen worden getroffen zodat de risico’s voor milieuschade zoveel mogelijk wordt beperkt of zelfs geëlimineerd. We hopen door ons aan te sluiten bij Techport een stukje vernieuwing te vinden op dat gebied en een andere kijk op bepaalde zaken te krijgen.

Contactpersoon
Co de Vries
www.deback.nl