Blok System Supply

Bij Blok System Supply bedenken, ontwikkelen, designen, engineeren, bouwen en distribueren ze machines in hele diverse soorten wereldwijd. Ze bouwen en ontwikkelen drones, laspersen, verkeerscontrole apparatuur, freesmachines, windturbines, UVC desinfectierobots, agrarische, medische en generieke...

High mix, low volume. Ze werken met zo’n veertig mensen waarvan 25% aan de ontwikkelingskant dagelijks aan diverse gecompliceerde toepassingen. Ze zijn een service center voor klanten en leveren met 100% leverbetrouwbaarheid. De bedrijfscultuur is open, ze hebben een prachtige woonkeuken en een eigen sportschool waardoor ze fit en scherp blijven. Ze zijn zeer innovatief en vindingrijk, iedereen doet er toe.

Waarom Techport?

Martijn Witteveen, CEO: “Wij willen meer jongeren in de techniek, een hoger ambitieniveau creëren samen met de andere partners, leren van elkaar en synergie zoeken. Innovatie is wat ons drijft, wij doen niet anders dan nieuwe en slimmere dingen bedenken voor onze klanten. Het sleutelwoord van Techport is innovatie, dan kunnen we niet achterblijven en onze bijdrage proberen te leveren. Het netwerk kan interessant zijn, wellicht zitten er kruisverbanden tussen die we nog niet kennen. We staan open om te leren en dat is wat we er van verwachten.”

Contactgegevens

Website: www.bloksystemsupply.nl
Contactpersoon: Melissa en Irma via office@bloksystemsupply.nl

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op