Artificial Controlled Technology

ACT is ontstaan vanuit de vier oprichters met ieder een eigen expertise, ervaring en drive om de wereld duurzamer en veiliger te maken.

Door middel van onze predictive maintenance, machine learning, artificial intelligence, intelligente fuel reduction systemen en cyber security, geven wij de maritieme sector een boost.

Artificial Controlled Technology (ACT) is de winnaar van de Techport Challenge. De Techport Challenge is onderdeel van GO!-NH Accelerator. ACT past kunstmatige intelligente en zelflerende software toe die de status bijhoudt van (aan slijtage onderhevige) apparatuur, voorspellingen kan doen op uitval en actie kan ondernemen voor zelf onderhoud en preventief onderhoud aan technische apparatuur in een breed vlak. Hierbij wordt gefocust op maritieme en windmolenindustrie.

Waarom Techport?

Ons doel is om samen met Techport de ervaringen en input te delen en om elkaar beter te maken en elkaar te helpen om te werken naar een duurzamere wereld. Het Fieldlab Smart Maintenance is voor ons één van de intrigerende manieren om praktische ontwikkelingen te zien, ervan te leren en te optimaliseren. Samen met Techport willen wij de wereld een betere plek maken en anderen uitdragen zodat ook zij worden geïnspireerd om mee te denken en meet te gaan naar een duurzamere toekomst.

Contactgegevens:

Website: www.act-solution.nl
Contactpersoon: Edwin Bijl / Boy Blonk

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op