28 juni 2024

Wisseltrofee uitgereikt tijdens 7e Technologietafel Werken en Leren

Op 13 juni vond de 7e Technologietafel Werken en Leren plaats, met als thema ‘De volgende stap’. En er zijn vele stappen gezet en inzichten verworven op het gebeid van meer en goed opgeleid technisch en technologisch personeel in Noord-Holland voor de klimaatopgave. Tijdens de bijeenkomst werd de wisseltrofee Werken en ontwikkelen 2030 Noord-Holland uitgereikt aan Erik de Mink als verbinder in contextrijk onderwijs, oprichter van Techportal.nl en aanjager en ambassadeur PET Events (Promotie Event Techniek) en Tech Your Talent. Hij ontving de prijs uit handen van gedeputeerde Esther Rommel en vorige winnaar Monique van der Voort.
Erik de Mink is als projectleider onderwijscontacten betrokken bij Techport en in die rol ook bij de PET IJmond en Tech Your Talent als onderdelen van de Techport Technologieweek.

De Technologietafel is een jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd door de provincie Noord-Holland. Dan worden verschillende thema’s uit het manifest Werken en Ontwikkelen besproken op gebied van werken en ontwikkelen.