15 maart 2021

Winnaar Techport Challenge: Blue Reactor System

De winnaar van de Techport Challenge is bekend; André Kapitein heeft met Blue Reactor System deze plek in de wacht gesleept! BlueReactor heeft in samenwerking met de Technische Universiteit Eindhoven een unieke technologie ontwikkeld om ongewenste gassen en geur uit de lucht te zuiveren zónder gebruik te maken van water, chemicaliën en of filter systemen en heeft daarbij een tot 95% lagere co2 footprint dan traditionele reinigingsmethodes.

De komende drie maanden wordt Blue Reactor Systems in het GO!-NH Growth versnellingsprogramma begeleid door middel van workshops, netwerkbijeenkomsten en coaching. Maandag 15 maart start het programma met een vierdaagse intensieve bootcamp.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle GO!-NH evenementen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.  

Over de Techport Challenge

Techport organiseert in het voorjaar van 2021 een Techport Challenge voor innovatieve MKB-bedrijven en startups om innovaties en oplossingen te ontwikkelen om met smart technologie de emissie te kunnen reduceren in de IJmond en de Metropoolregio Amsterdam. 

We dagen innovatieve MKB-bedrijven, startups, scale-ups en innovatie teams van kennisinstellingen en multinationals uit om innovaties en oplossingen (verder) te ontwikkelen ter bevordering van het innovatief vermogen van de Techport regio. Techport bedrijven zijn voornamelijk actief in smart industry, smart maintenance en digitalisering in de maakindustrie, maritieme en offshore-industrie. 

Over GO!-NH

GO!-NH is een serie groeiversnellingsprogramma’s van de provincie Noord-Holland dat startups en MKB’ers ondersteunt bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzamheid. GO!-NH is onderdeel van de MKB innovatie-instrumenten die de provincie voert. Met trainingen, tools en professionele coaching door experts ontwikkel je jouw bedrijf. GO!-NH heeft drie verschillende programma’s samengesteld, zodat jouw onderneming de beste ondersteuning krijgt, behorende bij de fase en omvang waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Als deelnemer van GO!-NH kom je in een geweldig ecosysteem terecht. Deelnemers en alumni zijn allen onderdeel van een groter geheel en vullen elkaar aan, ongeacht in welk programma je actief bent of bent geweest. GO!-NH brengt relevante partijen bij elkaar om het ecosysteem in Noord-Holland op het gebied van duurzame innovaties te activeren, te verbinden en te laten groeien.