29 apr 2021

Versnellingsprogramma GO!-NH nu ook voor groot MKB

Het MKB-versnellingsprogramma GO!-NH van de provincie Noord-Holland is al een aantal maanden in volle gang voor startups en klein tot middelgroot MKB, maar vanaf vandaag kan ook groot MKB zich aanmelden om deel te nemen aan dit programma voor het versnellen van duurzame innovaties. Daarnaast zijn er nieuwe masterclasses in de GO!-NH Academy toegevoegd. De trajecten vullen elkaar aan doordat ze zich ieder op een andere fase van de innovatie richten. Op deze manier kan er meer maatwerk worden geleverd in de ondersteuning van bedrijven. Bedrijven kunnen zich vanaf 21 april inschrijven voor het GO!-NH Scale programma via de website van GO!-NH.

Zita Pels, gedeputeerde Circulaire Economie: “In de nieuwe actieagenda van de provincie ligt er meer focus op het bereiken van de doelstellingen voor de transitie naar een circulaire economie en als provincie zelf ook op te schalen. Hierbij is het belangrijk dat nu ook de grote(re) MKB’ers gaan aanhaken. Want alleen met deze innovaties kunnen we onze doelen om in 2050 volledig circulair en klimaatneutraal te zijn, behalen. Dat we nu met GO!-NH ook bedrijven gaan helpen die al veel verder zijn met hun duurzame werk en de potentie hebben een grotere markt te bedienen, is dan ook goed nieuws in deze tijden van transitie.”

GO!-NH Events
GO!-NH heeft drie verschillende trajecten samengesteld, zodat ondernemers de beste ondersteuning krijgen die past bij de fase en omvang waarin hun bedrijf zich bevindt. Daarnaast vormt de GO!-NH Academy een laagdrempelige ontmoeting met GO!-NH waarbij masterclasses ook los gevolgd kunnen worden.

Ben jij geïnteresseerd in het GO!-NH programma en ben je op zoek naar de juiste match? Dan zijn de introductiebijeenkomsten het uitgelezen moment om antwoorden te vinden!

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op