21 mei 2020

Techport Technologieweek 2020

Techport gaat in samenwerking met de Techport scholen het programma voor de Techport Technologieweek (TWW) 2020 ontwikkelen en starten met de werving van scholen en bedrijven. Dit naar aanleiding van de enquĂȘte en gesprekken die zijn gehouden met de Techport scholen en partners. Ruim 75% van de gevraagde geeft aan dat de TTW in oktober door moet gaan, wel in een aangepaste vorm. De RIVM maatregelen zijn hierbij leidend. 

Dankzij de enthousiaste reacties van de Techport scholen gaan we starten met vormgeven van het programma voor de TTW. Bij voldoende aanmeldingen vanuit scholen en een goed programma op basis van de RIVM richtlijnen gaat TTW 2020 door. De datum voor TTW 2020 is 5 tot en met 9 oktober 2020. Het programma zal waarschijnlijk een combinatie worden van techniek doe-activiteiten voor de groepen 8 van het basisonderwijs uit de IJmond in sporthal De Walvis in Beverwijk (PET IJmond) en een digitaal aanbod voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit de IJmond en docenten. 

Docenten van groep 8 kunnen zich vanaf nu inschrijven voor PET IJmond via https://petevents.nl/iwe-event/pet-ijmond/.

Wil jij ook meedenken over het programma voor de Techport Technologieweek? Neem dan contact op met Dionne Ruurda. (dionne.ruurda@techport.nl