5 juli 2024

Techportworkshops voor young professsionals tijdens Magneetsymposium

De Magneet van Tata Steel Nederland helpt young professionals van Tata Steel om leiderschap en kennis te ontwikkelen. De Magneet werd in 1989 opgericht als hét platform voor jonge medewerkers om elkaar te ontmoeten, meer te leren over het bedrijf en enige invloed te hebben op de koers van het bedrijf. De Magneet organiseert inspirerende evenementen voor medewerkers jonger dan 37 jaar van Tata Steel, maar ook van andere bedrijven. Het Magneetsymposium 2024 vond plaats op 28 juni met als thema ‘Embrace the Undiscovered’. Het was dag vol ‘out of the box’ denken, kennis delen, van elkaar leren en verbinden.

Techport verzorgde twee workshops op dit symposium: Hydrogen Implementation over de technische en economische haalbaarheid van waterstof voor de energietransitie in deze regio. En Innovation Accelleration, over baanbrekende innovaties, technologieën en nieuwe bedrijfsmodellen in een snel veranderende industriele regio. Wat kunnen grote productiebedrijven leren van snelle, wendbare en succesvolle startups?

De workshops zijn met veel plezier gegeven door Wouter van Gerven van Techportbedrijf Bilfinger Tebodin, een advies- en ingenieursbureau, en André Knol van Techport Green Incubator (een Just Transition Fund project) en oprichter van Innomics.
Wordt vervolgd.