26 september 2023

Techport gastheer bij Worldclass Maintenance

Techport was op 14 september gastheer van een bijeenkomst van Worldclass Maintenance (WCM), een netwerk voor ‘smart maintenance’ in Nederland. Met als doel om de Nederlandse industrie op weg te helpen naar 100% voorspelbaar onderhoud. Voor de bijeenkomst waren met name de groep ondernemers en technici uit beide netwerken uitgenodigd die geïnteresseerd zijn in het vakgebied “Corrosie onder Isolatie”.

Roadmap Groen Staal

De bijeenkomst werd gehouden in het Congrescentrum van Tata Steel, waar Donald Voskuil namens Tata Steel een toelichting gaf over de stand van zaken roadmap “Groen Staal”. In de ochtend was er een rondleiding langs de warmbandwals en de thermische verzinklijn. Daarna gingen de experts in de middag de diepte in. De bijeenkomst werd gekenmerkt door praktische use-cases ingebracht door Heineken, Vopak en Indorama. Naast de presentaties werd er ook stilgestaan bij de ontwikkelingen rond de aanpak van Corrosie Onder Isolatie bij Huntsman met kostenreductie door vergaande digitalisering.

Netwerken met elkaar verbinden

Natuurlijk was er ook ruimte in het programma om de rol van Techport toe te lichten en de twee netwerken met elkaar te verbinden. Daarnaast werd duidelijk dat de samenwerking tussen WCM en Techport naar meer smaakt!

Geïnteresseerd in het thema en de bijhorende oplossingen?

Neem contact op met Theo Koster (theo.koster@techport.nl)