30 mei 2024

OPROEP: Inspireert jouw bedrijf tijdens de Techport Technologieweek?

Inspireer jij de werknemers van de toekomst? 

Tijdens de jaarlijkse Techport Technologieweek in oktober laten wij aan meer dan 5000 leerlingen zien dat de techniekwereld breed, uitdagend en toekomstproof is. Inspireer jij de werknemers van de toekomst? Meld jouw bedrijf aan en doe mee!

Ontvang leerlingen in jouw bedrijf
Op woensdag 9 oktober organiseren wij de populaire TECH YOUR TALENT ON TOUR, waarbij leerlingen 2e klas voortgezet onderwijs op bezoek gaan bij inspirerende technische bedrijven. Vanuit de scholen is er veel interesse; we ontvangen jaarlijks zo’n 700-800 aanmeldingen! 

Bedenk een uitdagende casus
Op dinsdag 8 oktober gaan leerlingen tijdens de Hackaton Smart Maintenance non-stop met elkaar aan de slag om binnen een paar uur Smart Maintenance oplossingen te bedenken voor échte casussen uit het bedrijfsleven. 

Verzorg een workshop tijdens PET IJmond
Op 9, 10 & 11 oktober 2024 staat sporthal De Walvis volledig in het teken van techniek en technologie. Leerlingen groep 8 van meer dan 60 scholen komen dan vol enthousiasme diverse workshops volgen. Brengt jouw bedrijf deze leerlingen via een leuke workshop in contact met techniek? 

Stimuleren jullie ook de groei van technische skills én personeel? Meld jouw organisatie dan zeker aan via danielle.vandermark@techport.nl.