31 maart 2020

Intures Industry nu ook Techport-bedrijf

Op vrijdag 6 maart jl. ondertekende Jarno Water (directeur Intures Industry) het samenwerkingscontract om Techport-bedrijf te worden. Daarmee geeft het bedrijf uit Velsen-Noord aan dat ze de missie en visie van Techport ondersteunt en bereid is inzet te leveren op de activiteiten die Techport organiseert. 
 
Intures Industry is gespecialiseerd in asset integrity management. Zelf omschrijft Jarno Water zijn bedrijf als een kruising tussen een inspectie- en onderhoudsadvies bureau: “Ons dienstenpakket is erg breed en daarmee uniek. Wij verrichten onderhoudsinspecties met behulp van 3D modellen en een in eigen beheer ontwikkelde inspectiedatabase. Wij doen onderzoek naar conditie en restlevensduur van fabrieken en productie-installaties en ondersteunen opdrachtgevers bij het bepalen van direct noodzakelijk onderhoud, investeringskosten en bij het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen. Daarnaast levert ons projectmanagementteam ondersteuning bij aanbesteding van onderhoud en zorgen wij tijdens de realisatiefase dat onderhoudsactiviteiten door firma’s binnen gewenste kwaliteit, veiligheid en doorlooptijd worden uitgevoerd. Denk hierbij aan onderhoud van (zware) staal- en betonconstructies, trappen leuningen bordessen, transportbanden, kranen, kraanbanen, silo’s/bunkers, gebouwen en fabriekshallen.”
 
Intures Industry doet dat onder andere voor Tata Steel, PWN, Total, EMO en diverse andere opdrachtgevers.  Het bedrijf is geaccrediteerd volgens ISO-9001 en VCA-Petrochemie en de medewerkers zijn VCA-VOL gecertificeerd. Intures Industry past als een bus bij Techport die de hotspot wil zijn voor de maak- en onderhoudsindustrie in de Metropool Regio Amsterdam (MRA).
 
Meer informatie: http://www.intures.nl/markten/industrie
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10207667