24 juni 2021

Hebben jouw studenten de Slimste Handen van de Toekomst?

Studenten zijn de toekomst! Zeker in de techniek waar we voor grote maatschappelijke opgaven staan. Tijd om ons vertrouwen uit te spreken in de vakmannen en vrouwen die de grootste rol in de toekomst van Nederland gaan spelen.

Om die reden is de waarderingscampagne de Slimste Handen van de Toekomst opgezet en zetten we studenten in het zonnetje. We waarderen hen om hun inzet en enthousiasme. Ook is de Slimste Handen van de Toekomst een manier om aandacht te vragen voor de beroepsgroep en om aan Nederland te laten zien hoe belangrijk het werk is dat zij doen.

Met de Slimste Handen zetten we studenten in de picture die tijdens hun studie al opvallen omdat ze net zo goed werken met hun hoofd als met hun handen. Ze zijn nieuwsgierig, kijken vooruit, blijven zichzelf ontwikkelen, helpen elkaar, delen hun kennis en zijn gek op techniek.

Ook al zijn ze jong, ze blinken uit in vakmanschap, kunnen goed samenwerken met collega’s en klanten, zijn stressbestendig of houden zich bezig met innovatieve projecten.

Welke studenten kunnen genomineerd worden?

Studenten die een technische mbo-opleiding volgen en die opvallen vanwege hun motivatie, inzicht, nieuwsgierigheid, beschikken over skills om samente werken of hebben liefde voor techniek. Zij zijn de Nederlandse Slimste Handen van de Toekomst.

Is er binnen je bedrijf een student die hiervoor zeker in aanmerking komt? Nomineer in slechts 5 minuten en zet hem/haar in het zonnetje! Hij/zij maakt dan ook kans op een bijzondere prijs bij een topwerkgever in de techniek. Van 1 mei tot 15 september 2021 kunnen studenten genomineerd worden. Op 24 september vindt de feestelijke viering plaats.

Voor alle info: https://www.deslimstehanden.nl/toekomst