1 december 2022

GO!-NH 2023

Ben jij deel van een startup, of mkb’er in ontwikkelingsfase? Hebben jullie een innovatie met focus op energietransitie, circulaire economie, bouw, fashion of agrifood? Zijn jullie actief in de provincie Noord-Holland?

Dan is het interessant voor jou om deel te nemen aan één van de GO!-NH versnellingsprogramma’s voor startups, scale-ups en mkb’ers van de provincie Noord-Holland. Inschrijven voor GO!-NH Accelerator en GO!-NH Growth kan tot en met 30 januari 2023 en start in maart 2023.

Meer informatie vind je in de brochure of op de website van GO!-NH. Direct inschrijven kan hier. De deelnemende bedrijven beoordelen het GO!-NH programma met gemiddeld een 9,1!

Bijna 140 impactvolle bedrijven gingen jou voor in GO!-NH, waaronder The Good Roll, Bedaffair, Reflower, Digi Surfer, MOYU, The Lickin’ Company, FastFeetGrinded, MakersUnite en Cryoworld.

Danny Pormes, FastFeetGrinded – Deelnemer GO!-NH Scale 2021-2022:“GO!-NH was voor ons: go extreme! Door GO!-NH beseften we dat we gewoon moesten gáán als we wilden groeien. Het programma zorgt voor zulke waardevolle contacten dat je meteen aan de gang bent. Dankzij dat netwerk kun je direct het proces versnellen. Die slimme combinaties maken leer je bij GO!-NH. Je zit meteen met de juiste mensen aan tafel.”

Wil je kennismaken met GO!-NH en een aantal van de deelnemers? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten:
– 10 januari 9.00u-11.00u – Alkmaar
– 11 januari 16.30u-17.30u – Den Helder

Bekijk de agenda en kom gezellig langs!

Ben je zelf geïnteresseerd of ken je andere impactvolle ondernemers? Neem dan contact op met André Knol (a.knol@innomics.nl) of Abdellah Ezzerari (aezzerari@nhn.nl) en we plannen in de komende weken een (telefonische) afspraak in.