Smart Maintenance Day 2023

Voor de bovenbouw van het voortgezet onderwijs wordt op maandag 2 oktober 2023 een dag georganiseerd over Smart Maintenance (Slim onderhoud). Het begrip Smart Maintenance wordt dit jaar uitgelegd aan een maatschappelijk vraagstuk. 

Hackathon
De vorm die we tijdens de Smart Maintenance Day gebruiken is een hackathon. Een hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop aan de slag gaan om binnen een korte tijd oplossingen voor aangereikte casussen te bedenken. Voor deze dag nodigen wij totaal 200 leerlingen uit van het voortgezet onderwijs en 1e jaar mbo-techniek. We stellen groepen van 25 leerlingen samen waarbij bewust een mix wordt gemaakt van vmbo, mavo, havo, vwo en mbo. 

Meld jouw klas nog voor de zomervakantie aan!
Graag ontvangen we jouw inschrijving vóór maandag 10 juli 2023. Na de zomervakantie ontvang je een definitieve bevestiging van deelname. Er zijn geen kosten verbonden aan Smart Maintenance Day. Het vervoer wordt ook door ons verzorgd. Het enige dat wij vragen is begeleiding vanuit school voor in de bus en op locatie. 

Voor wie: Totaal 200 leerlingen 3e jaar vmbo/mavo/havo/vwo + 1e jaar mbo techniekstudenten
Duur: 1 dagdeel (8.30 – 11.30 of 11.15 – 15.00 exclusief reistijd)
Waar: Sporthal De Walvis, Beverwijk
Kosten: Geen
Vervoer: Busvervoer op aanvraag (geen kosten)

Aanmelden Smart Maintenance Day 2023

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op